A Schwankról

80 éves tapasztalat és több, mint 2 millió eladott berendezés - erre lehet számítani

 

Több, mint 80 éve folyamatosan fejlesztjük a termékeinket. A tudatos fejlesztésnek köszönhetően világszerte piacvezetők vagyunk a Nem lakás céljára szolgáló épületek számára forgalmazott energiatakarékos fűtési megoldások terén, így a csarnokok és nagy méretű terek infravörös fűtésének terén.

 

A termékekpalettánkat az évek során a minőség fokozott igényével alakítottuk ki. Nem számít, hogy innovatív világossugárzóról, sötétsugárzóról, hibrid rendszerekről vagy meleglevegő előállításról van-e szó - vevőink számára az energiatakarékos fűtési technológia teljes spektrumát kínáljuk egy kézből. Ennek köszönhető, hogy ügyfeleinket rendszerfüggetlen tanácsokkal tudjuk ellátni.

 

Mitől válik egy gáz-infravörös sugárzó Schwank-sugárzóvá?

 

Úgy gondoljuk, hogy az innovatív termékek és szolgáltatások hatterében a szenvedélyesség áll. Összekapcsolva az energiahatékonysággal és a „Made in Germany“ minőséggel válik mindennapi munkánk alapjává. Minden Schwank berendezést megbízható alapanyagokból gyártanak, hogy így lehessen a hosszú élettartamú működést biztosítani. Akár kicsinyesnek is tarthat minket azért, hogy minden előállított Schwank terméket  a legaprólékosabb szempontok szerint tesztelünk. Mert csak így tudunk arról megbizonyosodni, hogy megfelel a Schwank névhez köthető magas minőségi követelményeknek.

 

 


balról jobbra: Oliver Schwank, Cégvezető; Elias Schwank, a "jővőbeli Schwank-Manager"; Prof. Bernd Schwank , Ügyvezető igazgató, Schwank GmbH


FŰTÉSI RENDSZEREK

Schwank Rendszertanácsadó

SZOLGÁLTATÁS

Schwank fűtési rendszerek szolgáltatásai

ENERGIAKALKULÁTOR

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Click here for more information
OK