Általános üzleti feltételek

Változat: Januar 2014

I.   Kínálat

1) Ezek a szállítási feltétele a szerződés részét képezik, anélkül, hogy ellentmondanánk a megrendelő bármilyen vásárlási feltételének.

 

2)  Ajánlataink, amelyeket csak a megrendelőtől korábban írásban kapott részleteket és munka szabványok alapján készítettünk el, változhatnak. A szerződés megkötése csak árajánlatunk írásos megrendelés után történik meg.

 

3) Az ajánlathoz tartozó dokumentumok, mint illusztrációk, rajzok, súly és méret adatok, csak megközelítőek, hacsak alkalmazásuk nem kifejezetten kötelező érvényű. A költségbecslések, rajzok és egyéb dokumentumok esetében fenntartjuk magunknak a tulajdonosi és szerzői jogokat. Harmadik fél számára csak az írásbeli engedélyünk után& nbsp; bocsájtható rendelkezésre.

 

II.  Szállítási terjedelem

A szállítási terjedelem szempontjából a megrendelés írásos visszaigazolása a mérvadó. További megállapodások és módosítások írásos visszaigazolást igényelnek.

 

III. Ár és fizetési feltételek

1) Az árak eltérő megállapodás hiányában, az üzemben való lerakodást tartalmazzák, és nem tartalmazzák a csomagolást és kircsomagolást. Az árak tartalmazzák a törvénynek megfelelő ÁFÁ-t.

 

2)  Eltérő megállapodás hiányában a fizetést levonás nélkül kell teljesíteni, azaz az összeg 1/3-t a megrendelés visszaigazolása után kell kifizetni, második 1/3-t, amikor az ügyfelet tájékoztatták arról, hogy a fő alkatrészek szállíthatóak, a fennmaradó részt a következő hónap folyamán. A fizetési határidő szempontjábó a vételár számlánkon való megjelenése a mérvadó.

 

3)  A jogot, a kifizetések visszatartására vagy a viszontkereset ellensúlyozására, az ügyfél csak akkor gyakorolhatja, ha viszontkeresete vitathatatlan vagy jogilag kötelező érvényű.

 

IV. Szállítási határidő

1)  A szállítási határidő a megrendelés visszaigazolásának elküldésével kezdődik meg, de nem a vevő által benyújtandó dokumentumok, engedélyek, jóváhagyások beszerzése vagy a kialkudott befizetés rendezése előtt. Korábbi- és részszállítás megengedett.

 

2)  A szállítási határidő akkor teljesül, ha a határidő lejárat előtt a szállítási tétel elhagyta a gyárat vagy az ügyfelet az áru szállíthatóságáról értesítették.

 

3) A szállítási határidő meghosszabbodik vis maior események esetén, mint a munkaügyi viták keretében történő intézkedések, különösen sztrájkok és kizárások, vagy ha nem a mi részünkről merülnek fel előre nem látott akadályok, ha az ilyen akadályok a szállítási tétel teljesítését vagy szállítását jelentősen befolyásolják. Ez arra az estre is érvényes ha a körülmények a beszállítóknál alakulnak így.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FŰTÉSI RENDSZEREK

Schwank Rendszertanácsadó

SZOLGÁLTATÁS

Schwank fűtési rendszerek szolgáltatásai

ENERGIAKALKULÁTOR

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Click here for more information
OK