Általános üzleti feltételek

Változat: Januar 2014

I.   Kínálat

1) Ezek a szállítási feltétele a szerződés részét képezik, anélkül, hogy ellentmondanánk a megrendelő bármilyen vásárlási feltételének.

 

2)  Ajánlataink, amelyeket csak a megrendelőtől korábban írásban kapott részleteket és munka szabványok alapján készítettünk el, változhatnak. A szerződés megkötése csak árajánlatunk írásos megrendelés után történik meg.

 

3) Az ajánlathoz tartozó dokumentumok, mint illusztrációk, rajzok, súly és méret adatok, csak megközelítőek, hacsak alkalmazásuk nem kifejezetten kötelező érvényű. A költségbecslések, rajzok és egyéb dokumentumok esetében fenntartjuk magunknak a tulajdonosi és szerzői jogokat. Harmadik fél számára csak az írásbeli engedélyünk után& nbsp; bocsájtható rendelkezésre.

 

II.  Szállítási terjedelem

A szállítási terjedelem szempontjából a megrendelés írásos visszaigazolása a mérvadó. További megállapodások és módosítások írásos visszaigazolást igényelnek.

 

III. Ár és fizetési feltételek

1) Az árak eltérő megállapodás hiányában, az üzemben való lerakodást tartalmazzák, és nem tartalmazzák a csomagolást és kircsomagolást. Az árak tartalmazzák a törvénynek megfelelő ÁFÁ-t.

 

2)  Eltérő megállapodás hiányában a fizetést levonás nélkül kell teljesíteni, azaz az összeg 1/3-t a megrendelés visszaigazolása után kell kifizetni, második 1/3-t, amikor az ügyfelet tájékoztatták arról, hogy a fő alkatrészek szállíthatóak, a fennmaradó részt a következő hónap folyamán. A fizetési határidő szempontjábó a vételár számlánkon való megjelenése a mérvadó.

 

3)  A jogot, a kifizetések visszatartására vagy a viszontkereset ellensúlyozására, az ügyfél csak akkor gyakorolhatja, ha viszontkeresete vitathatatlan vagy jogilag kötelező érvényű.

 

IV. Szállítási határidő

1)  A szállítási határidő a megrendelés visszaigazolásának elküldésével kezdődik meg, de nem a vevő által benyújtandó dokumentumok, engedélyek, jóváhagyások beszerzése vagy a kialkudott befizetés rendezése előtt. Korábbi- és részszállítás megengedett.

 

2)  A szállítási határidő akkor teljesül, ha a határidő lejárat előtt a szállítási tétel elhagyta a gyárat vagy az ügyfelet az áru szállíthatóságáról értesítették.

 

3) A szállítási határidő meghosszabbodik vis maior események esetén, mint a munkaügyi viták keretében történő intézkedések, különösen sztrájkok és kizárások, vagy ha nem a mi részünkről merülnek fel előre nem látott akadályok, ha az ilyen akadályok a szállítási tétel teljesítését vagy szállítását jelentősen befolyásolják. Ez arra az estre is érvényes ha a körülmények a beszállítóknál alakulnak így.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FŰTÉSI RENDSZEREK

Schwank Rendszertanácsadó

SZOLGÁLTATÁS

Schwank fűtési rendszerek szolgáltatásai

ENERGIAKALKULÁTOR